۱۴۰۰ سه شنبه ۱۲ مرداد
اطلاعیه معاونت دانشجویی درخصوص اسکان دانشجویان در تابستان 1400
با سلام و آرزوی سلامتی برای همه دانشجویان عزیز

• به اطلاع دانشجویان تحصیلات تکمیلی می رساند اسکان تابستانه برای دانشجویان ارشد و دکتری که با تایید استاد راهنما، گروه و دانشکده جهت انجام امور پژوهشی آزمایشگاهی، کارگاهی و کتابخانه ای پایان نامه خود نیاز به اسکان در خوابگاه دارند در موارد ضروری به تعداد محدود، با رعایت دستورالعمل های بهداشتی از تاریخ 1400/04/08 تا 1400/06/10 امکانپذیر است، لذا دانشجویان متقاضی واجد شرایط اسکان می‌توانند درخواست خود را از طریق سامانه گلستان ارسال نمایند.

• دانشجویان کارشناسی که با تأیید رئیس دانشکده، تعداد واحدهای درسی الزامی ایشان با پایان یافتن پروژه در تابستان جاری تکمیل شده و فارغ التحصیل می شوند، به صورت بسیار محدود و منوط به اینکه انجام پروژه در شهر محل سکونت دانشجو امکان پذیر نباشد، نیز می‌توانند از این فرصت استفاده نمایند. این دانشجویان (در صورت بازگشایی سرا ها در سال تحصیلی جدید) مجاز به ثبت نام برای اسکان در سرای دانشجویی در نیمسال اول 1-1400 نخواهند بود.
شایان ذکر است با توجه به دستورالعمل های بهداشتی و ضرورت فاصله گذاری فیزیکی، اسکان در هر اتاق حداکثر دو نفر می باشد، لذا موافقت با تقاضای اسکان در حد ظرفیت و به ترتیب دریافت درخواست ها خواهد بود.

مراحل بررسی درخواست:
• درخواست اسکان دانشجو باید به تایید استاد راهنما، مدیر گروه و معاون دانشجویی دانشکده با ذکر دلایل توجیهی مبنی بر لزوم اسکان برسد.
• درخواست‌های اسکان در کمیته اسکان مدیریت امور دانشجویی متشکل از معاونین محترم دانشجویی دانشکده ها بررسی می‌شود و در صورت تایید از طریق مدیر امور دانشجویی دانشگاه به دانشجو در سامانه گلستان ابلاغ خواهد گردید.
• پس از این مرحله، دانشجو (قبل از ترک محل سکونت خود) خود باید فرم خود اظهاری سلامت را از سامانه گلستان دانلود و نسبت به تکمیل اطلاعات درخواستی اقدام نماید. این فرم باید در اولین روز حضور دانشجو در دانشگاه و قبل از مراجعه به اداره سراها به صورت فیزیکی به تایید استاد راهنما، معاون دانشجویی دانشکده و مرکز بهداشت دانشگاه برسد و به اداره امور سراها تحویل گردد.
• دانشجو قبل از حضور در دانشکده یا خوابگاه لازم است پروتکل های بهداشتی را از مرکز بهداشت دریافت نماید و بلامانع بودن حضور ایشان در دانشکده یا خوابگاه تایید شود، دانشجویانی که به مرکز بهداشت مراجعه نکرده باشند مجوز حضورشان در آزمایشگاه و خوابگاه لغو خواهد شد.

توجه دانشجویان دارای شرایط فوق را به موارد ذیل جلب می نماید:
1- رعایت دستورالعمل های بهداشتی جهت حضور در آزمایشگاه ها، کارگاه ها، خوابگاه ها و ... که توسط مرکز بهداشت تهیه شده است توسط دانشجویان الزامی است.
2- غذای دانشجویی صرفاً برای دانشجویان ساکن خوابگاه به صورت بیرون بر و با قیمت ابلاغی توسط صندوق رفاه دانشجویان برای تابستان ارائه می‌شود.
3- مرکز بهداشت بازرسی دوره ای از دانشکده ها و خوابگاه ها جهت رعایت دستوالعمل های بهداشتی را خواهد داشت و دانشجو موظف به شرکت در برنامه پایش سلامت دانشگاه می باشد.
4- دانشجو موظف است گزارش میزان پیشرفت کار خود را به صورت هفتگی به استاد راهنما ارائه کند و به معاون دانشجویی دانشکده تحویل نماید.
5- دانشجو به هیچ وجه مجاز به پذیرش و اقامت مهمان در محل سکونت در سرا نیست و در صورت تخلف مجوز اسکان وی لغو خواهد شد.
6- دانشجو ضمن مطالعه و آگاهی از کلیه قوانین و مقررات (به ویژه زمان ورود و خروج روزانه)، ملزم به رعایت ضوابط مندرج در آئین نامه سکونت در خوابگاهـهای دانشجوئی و سایر ضوابط و مقررات دانشگاه است و باید با مسئولین خوابگاهها، امور دانشجویی و انتظامات همکاری نماید.
7- در پایان زمان اسکان تابستانه (چهارشنبه مورخ 10/06/1400 نسبت به تخلیه اتاق بصـورت شـایسته با رعایت کلیه ضوابط و هماهنگی و تحویل به متصدیان خوابگاه ها اقدام نمایند .

توجه:
با توجه به کاهش نزولات جوی و کمبود آب، احتمال قطعی آب و در پی آن خاموشی کولرها در ایام تابستان وجود دارد و همچنین نظر به برنامه قطعی برق و خاموشی های شبکه، امکان اختلال شبکه اینترنتی دور از انتظار نخواهد بود.
مطابق روال، آماده سازی سراهای دانشجویی جهت اسکان مهرماه در بازه مقرر تابستانه به منظور انجام تعمیرات، امور تأسیساتی و سمپاشی انجام می‌شود و دانشجو متعهد به همکاری همه جانبه با مسئولین ذیربط میباشد.

معاونت دانشجویی دانشگاه اصفهان
1400/03/23