۱۴۰۰ سه شنبه ۲۵ خرداد
برگزاری آزمون بسندگی زبان انگلیسی ویژه دانشجویان دکتری 22 خرداد ماه 1400

لطفا به تاریخ ثبت نام توجه فرمائید.

به هیچ عنوان زودتر از 9 خرداد ثبت نام نفرمائید

باسمه تعالی
برگزاری آزمون بسندگی زبان انگلیسی ویژه دانشجویان دکتری(UIEPT) برای سومین بار در خرداد 1400
مرکز زبان آموزی تصمیم به برگزاری آزمون بسندگی زبان دکتری به صورت حضوری با رعایت شیوه نامه های بهداشتی در تاریخ 22/03/1400 دارد.

توجه به نکات زیر ضروری است:

1- امکان تامین خوابگاه وجود ندارد.

2- با توجه به شرایط موجود و رفاه حال متقاضیان، در صورت عدم امکان حضور داوطلب در امتحان، کل هزینه ثبت نام به متقاضی عودت داده خواهد شد. ( قبل از برگزاری آزمون برای کنسل کردن اقدام فرمائید).

3- جابه جایی تاریخ آزمون وجود ندارد.

4 - در صورت ابتلا به بیماری کرونا قبل از برگزاری آزمون مرکز زبان آموزی را مطلع فرمائید.

· محل آزمون: ساختمان شهید بهشتی دانشکده زبانهای خارجی، دانشگاه اصفهان.

· زمان آزمون: شنبه 1400/03/22 – ساعت 10 الی 12 صبح.

· زمان ثبت نام: یکشنبه 1400/03/09 الی دوشنبه 1400/03/17 می باشد. ( زمان ثبت نام تمدید نخواهد شد و داوطلبانی که قبل و بعد از این زمان ثبت نام کنند جزو شرکت کنندگان محسوب نمی شوند).

· نحوه ثبت نام: از طریق سایت مرکز زبان آموزی و آنلاین می باشد.

· مبلغ ثبت نام 1.800.000 ریال می باشد.

· محتوای آزمون : این آزمون در سطح آزمون تافل طراحی شده است و شامل 70 سوال چهار گزینه ای می باشد. از این تعداد 21 (30%) سوال به گرامر و دستور زبان، 21 (30%) سوال به واژه و معنای کلمات و تعداد 28 (40%) سوال به درک مطلب خواندن اختصاص یافته است. نمره منفی در این آزمون دخالت داده نمی شود.

· نتایج آزمون ظرف مدت یک هفته پس از برگزاری آزمون، در سایت مرکز زبان آموزی قابل مشاهده می باشد.

· متقاضیان لازم نیست حتما دانشجوی دکتری باشند.

· شرکت کنندگان محترم لازم است با در دست داشتن اصل کارت شناسائی ( کارت ورود به جلسه، ui.ac.ir/printkart ) نیم ساعت قبل در محل برگزاری آزمون حضور داشته باشند.

· آزمون به شرط ثبات شرایط کرونا برگزار خواهد شد.

· شرکت کنندگان محترم حتما با استفاده از شیوه نامه های بهداشتی سر جلسه ی آزمون حضور به هم رسانند. ( ماسک و دستکش یک بار مصرف اجباری می باشد).

منابع پیشنهادی: کتاب های مختلف تافل

شماره های تماس: 23 – 03137932122 آدرس سایت: www.ULC.ui.ac.ir