۱۳۹۹ جمعه ۹ آبان
انتخاب طرح پيشنهادي دانشگاه اصفهان در قالب همكاري هاي علمي ايران و اتريش
طرح پژوهشي پيشنهادي دكتر بهمن زماني مدير دفترارتباط با صنعت و جامعه و عضو هيات علمي دانشكده مهندسي كامپيوتر دانشگاه اصفهان به‌عنوان يكي از طرح‌هاي در قالب همكاري هاي علمي ايران-اتريش توسط دفتر همكاري هاي علمي وزارت عتف انتخاب گرديد.

طرح پژوهشي پيشنهادي  دكتر بهمن زماني  مدير دفترارتباط با صنعت و جامعه و عضو هيات علمي دانشكده مهندسي كامپيوتر دانشگاه اصفهان به‌عنوان يكي از طرح‌هاي در قالب همكاري هاي علمي ايران-اتريش توسط دفتر همكاري هاي علمي وزارت عتف انتخاب گرديد.

به گزارش وب سايت خبري uinews در نشست هم انديشي آغاز 150 طرح آموزشي و پژوهشي مشترك بين المللي در سال 96 كه روز دوشنبه 30 بهمن ماه سال جاري با حضور دكتر منصور غلامي وزير علوم تحقيقات و فناوري در سالن شهداي جهاد علمي اين وزارتخانه برگزار شد، طرح پيشنهادي دانشگاه اصفهان در قالب همكاري هاي علمي ايران و اتريش انتخاب شد . اين طرح با هدف «ارايه روشي نوين براي فشرده‌سازي رد اجراي مدل» با مشاركت دانشگاه صنعتي وين به اجرا در خواهد آمد.

همچنين در اين طرح خانم فضيلت حججي نجف‌آبادي دانشجوي دكتري رشته مهندسي كامپيوتر دانشگاه اصفهان، به‌عنوان پژوهشگر اصلي، مشاركت خواهد داشت.

شايان ذكر است در اين نشست دكتر حسين سالار آملي قائم مقام وزير علوم در امور بين الملل و رئيس مركز همكاري هاي علمي و بين المللي،برنامه هاي وزارت علوم گسترش ديپلماسي علم و فناوري و همكاري هاي مشترك علمي بين المللي دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي را تبيين كرد.

1397/02/08