۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد
1402/11/21
فراخوان ارسال مقاله و یادداشت تحلیلی

گروه پژوهشی «چهره دیگر حقوق بشر» دانشگاه اصفهان در راستای انتشار نخستین شماره گاهنامه خود از تمامی دانشجویان، اساتید و پژوهشگران علاقه مند به حوزه سیاست و حقوق بشر دعوت به عمل می آورد تا مقالات خود را ذیل حوزه موضوعی «حقوق بشر و بحران های بین المللی بین دولتی در قرن 21»، حداکثر تا تاریخ 15 اسفند ماه 1402 به اکانت تلگرام یا ایتا شماره زیر یا آدرس ایمیل متعاقب آن ارسال نمایند:

09203184769

ofohr@res.ui.ac.ir

نکات مهم:

مقالات و یادداشت های ارسالی نباید در هیچ نشریه یا وب سایتی پیش‌تر منتشر شده باشند.

مقالات می بایست مابین 2000 الی 6000 واژه و یادداشت ها مابین 800 الی 1800 واژه باشند.

مقالات و یادداشت ها در قالب فایل Word و فونت B Zar با اندازه متن اصلی 14 ارسال گردند. همچنین، فایل Word جداگانه ای مشتمل بر «عنوان مقاله یا یادداشت»، «نام و نام خانوادگی نویسندگان»، «مقطع تحصیلی»، «آخرین دانشگاه محل تحصیل»، «شماره تماس»، «ایمیل» و «عکس پرسنلی» نیز می بایست ارسال گردد.

مقالات [و نه یادداشت ها] حتما از ساختار استاندارد مقالات علمی-پژوهشی مشتمل بر چکیده، کلیدواژه، مقدمه، پیشینه، متن اصلی و نتیجه گیری برخوردار باشند و از شیوه ارجاع دهی درون متنی و برون متنی APA در آن ها استفاده شود.

ویراستاران در ویرایش «فنی و املایی» مقالات و یادداشت ها دارای اختیار تام می باشند. در عین حال، اصالت متن به هنگام نشر تضمین شده خواهد بود.

به تمامی مقالات و یادداشت های پذیرفته شده، گواهی معتبر دو زبانه اعطا خواهد شد.

آدرس: اصفهان - خیابان هزار جریب - دانشگاه اصفهان - ساختمان مرکزی
تلفن: 37932302 031  تلفکس: 37392302 031