۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ شهريور

بازدید از شرکت دانش بنیان سنجش گستر صنعت سپاهان

به گزارش روابط عمومی مرکز فناوری پلیمر دانشگاه اصفهان ،بازدید از شرکت سنجش گستر صنعت سپاهان به همت مرکز فناوری پلیمر با همراهی جمعی از دانشجویان و اساتید دانشگاه اصفهان در تاریخ 31/03/1402 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز فناوری پلیمر دانشگاه اصفهان، بازدید از شرکت دانش بنیان سنجش گسترصنعت سپاهان به همت مرکز فناوری پلیمر با همراهی جمعی از دانشجویان و اساتید دانشگاه اصفهان در تاریخ 31/03/1402 برگزار شد.

این بازدید با هدف یادگیری وآشنا شدن دانشجویان با آزمون ها و دستگاه های تخصصی پلیمر درجهت پیشرفت علمی وراهبردهای آموزشی نوین(تربیت نیروی متخصص)انجام شد.

دراین بازدید دانشجویان با روش ، مراحل و دستگاه های انجام آزمون های تخصصی پلیمر آشنا شده و فرصت های بالقوه در این صنعت با ایشان به اشتراک گذاشته شد.

ضمنا در این بازدید جلسه ای بین مرکزفناوری پلیمر وشرکت سنجش گستر درجهت بهره برداری حداکثری ازظرفیت ها و فرصت های مشترک بین دو مرکز برگزارشد.

1402/04/04
آدرس: اصفهان - خیابان هزار جریب - دانشگاه اصفهان - گروه پژوهشی فناوری پلیمر