۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ آذر
کتاب «امنیت در زندگی آنلاین»
برای مواجهه با هر مشکل، آگاهی از جنبه‌های مختلف آن ضروری است. کودکان و نوجوانان امروز که از کودکی با فناوری‌های مدرن بزرگ می‌شوند، به نسبت والدین از فضای مجازی و رایانه و اموری از این دست آگاهی بیشتری دارند. بنابراین، اگر والدین دانششان را به‌روز کنند و اطلاعاتشان را به میزان مطلوب برسانند، راهنمایی‌هایی که در این زمینه به فرزندانشان می‌کنند، مؤثرتر خواهد بود.
اهمیت دانش و آگاهی رسانه‌ای والدین به قدری است که با تمام نکاتی که برای مراقبت از فرزندان لازم است، برابری می‌کند. به عبارت دیگر، هیچ چیز جای آموزش والدین را نمی گیرد و والدین برای آموزش دادن فرزندانشان نیازمند دانش و آگاهی‌اند.
نهایتاً والدین‌اند که باید بر فرزندان نظارت کنند. به همین دلیل، اگر میزان سواد رسانه‌ایشان با فرزندانشان اختلاف فاحشی داشته باشد، به خوبی از عهده این کار برنمی‌آیند.
تا زمانی که فضای مجازی وجود دارد، خطرات و آسیب‌های مرتبط با آن هم وجود دارد. این خطرات بسیار متنوع است؛ از بدافزارهایی که به طرق مختلف سیستم‌ها را آلوده می‌کنند یا از افراد اخاذی می‌کنند گرفته تا کسانی که با سرقت هویت و اطلاعات خصوصی، امنیت خانواده‌ها و فرزندان را به خطر می‌اندازند. برای رهایی از این قبیل آسیب‌ها و به حداقل رساندنشان باید راه‌های مقابله با آن‌ها را بشناسیم. 
 
تاریخ به روزرسانی:
1399/09/18
تعداد بازدید:
744
دانشگاه اصفهان

 

 نشانی: اصفهان، میدان آزادی، خیابان هزارجریب، دانشگاه اصفهان، ساختمان مرکزی، دبیرخانه پدافند غیرعامل
 
نشانی پست الکترونیک: pdco@dean.ui.ac.ir
 
شماره تماس: 37932350-031
شماره دورنگار: 37932350-031
 
Powered by DorsaPortal