۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ فروردین
برگزاري آزمون بسندگي زبان انگليسي ويژه دانشجويان دكتري(UIEPT) مرداد 99

باسمه تعالي

برگزاري آزمون بسندگي زبان انگليسي ويژه دانشجويان دكتري(UIEPT) مرداد 99

مركز زبان آموزي تصميم به برگزاري آزمون بسندگي زبان دكتري به صورت حضوري با رعايت پروتكل هاي بهداشتي در تاريخ 99/05/11 دارد.

توجه به نكات زير ضروري است:

1- امكان تامين خوابگاه وجود ندارد.

2- با توجه به شرايط موجود و رفاه حال متقاضيان، در صورت عدم امكان حضور داوطلب در امتحان، كل هزينه ثبت نام پس از يك ماه به متقاضي عودت داده خواهد شد.

3- برنامه ريزي براي يك آزمون ديگر در اواخر شهريور انجام شده است.

· محل آزمون: ساختمان شهيد بهشتي دانشكده زبانهاي خارجي، دانشگاه اصفهان.

· زمان آزمون: شنبه 99/05/11 – ساعت 15 الي 17 بعدازظهر.

· زمان ثبت نام: شنبه 99/05/04 الي سه شنبه 99/05/07 مي باشد. ( زمان ثبت نام تمديد نخواهد شد و داوطلباني كه بعد از اين زمان ثبت نام كنند جزو شركت كنندگان محسوب نمي شوند).

· نحوه ثبت نام: از طريق سايت مركز زبان آموزي و آنلاين مي باشد.

· مبلغ ثبت نام 1.500.000 ريال مي باشد.

· محتواي آزمون : اين آزمون در سطح آزمون تافل طراحي شده است و شامل 80 سوال چهار گزينه اي مي باشد. از اين تعداد 24 (30%) سوال به گرامر و دستور زبان، 24 (30%) سوال به واژه و معناي كلمات و تعداد 32 (40%) سوال به درك مطلب خواندن اختصاص يافته است. نمره منفي در اين آزمون دخالت داده نمي شود.

· نتايج آزمون ظرف مدت يك هفته پس از برگزاري آزمون به دانشكده هاي مربوط ارسال خواهد شد.

· دانشجويان ساير دانشگاهها و موسسات آموزشي در مورد نحوه دريافت كارنامه با مركز زبان آموزي هماهنگي نمايند.

· متقاضيان لازم نيست حتما دانشجوي دكتري باشند.

· شركت كنندگان محترم لازم است با در دست داشتن اصل كارت شناسائي ( كارت دانشجوئي و يا كارت ملي ) نيم ساعت قبل در محل برگزاري آزمون حضور داشته باشند.

· شركت كنندگان محترم حتما با استفاده از پروتكل هاي بهداشتي سر جلسه ي آزمون حضور به هم رسانند. ( ماسك و دستكش يك بار مصرف اجباري مي باشد).

منابع پيشنهادي: كتاب هاي مختلف تافل

شماره هاي تماس: 23 – 03137932122 آدرس سايت: www.ULC.ui.ac.ir