۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ فروردین
اطلاعیه تخلیه سراهای دانشجویی

قابل توجه دانشجویان خوابگاهی در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98

ضمن آرزوی سلامتی، شادکامی و عافیت برای تمامی دانشجویان و خانواده های محترم آن ها به اطلاع می رساند بر اساس آخرین بخشنامه صندوق رفاه به شماره 19616/130 مورخ 28/12/98 محاسبه دریافت اجاره بها از دانشجویان خوابگاهی در خوابگاه به نسبت مدت حضور و سکونت در خوابگاه ها محاسبه و اخذ خواهد شد و دانشجویان بابت ایام عدم اقامت در سراها، ملزم به پرداخت اجاره بها نخواهند بود و مبالغ اضافه واریزی در ثبت نام ترم آینده محاسبه و لحاظ شده و یا هنگام فارغ التحصیلی قابل برگشت می باشد و همچنین با توجه به تعمیرات سراها در فرصت محدود پیش روی تابستان و روشن نبودن وضعیت اسکان مهر ماه و اسکان احتمالی تابستان تخلیه خوابگاه امری اجتناب ناپذیر است. لذا تدابیری اتخاذ شده است تا دانشجویان بتوانند با کمترین دشورای نسبت به تخلیه اتاق ها با رعایت توصیه های بهداشتی ستاد ملی کرونا و رعایت فاصله گذاری اجتماعی به این امر مبادرت نمایند.

1- بازه زمانی تخلیه بالغ بر یکماه و از تاریخ 99/03/25 تا 99/05/01 روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 صبح تا 14 عصر در نظر گرفته شده است.

2- با توجه به هماهنگی انجام شده با اداره پست، باجه پست سراها واقع در طبقه زیرین اداره امور سراهای دانشجویان محوطه خوابگاه (سه راه شهید فهمیده) مستقر شده و آماده دریافت و نگهداری وسایل به صورت امانی در محل باجه و یا ارسال پستی آن به محل سکونت دانشجویان می باشد.

تبصره 1: هزینه نگهداری وسایل و یا ارسال پستی آن ها به عهده دانشجویان است. (این هزینه بر اساس توافق انجام شده با اداره پست نسبت به هزینه های مصوب پست دارای تخفیف ویژه می باشد).

3- هزینه انبارداری و نگهداری وسایل با در نظر گرفتن حداقل مدت 1 ماه و حداکثر 3 ماه نزد اداره پست به ازای هر روز با احتساب ارزش افزوده 850 تومان می باشد. در حال حاضر محدودیت حجمی برای وسایل تحویلی به پست در نظر گرفته نشده است.

تبصره 2: اموال و اثاثیه ای که تحویل اداره پست می شود تابع قوانین و مقررات اداره پست است و اداره پست بر اساس این ضوابط و مقررات که در نامه اداره پست (پیوست) آمده است جوابگوی امانت گذاران می باشد.

4- با توجه به هماهنگی انجام شده با اداره پست و پیش بینی های صورت گرفته به شرح ذیل توصیه می شود دانشجویان (به ویژه آن هایی که محل سکونت آن ها در استان های با وضعیت قرمز قرار دارند) حتی المقدور از سفر غیر ضروری و مراجعه حضوری به سراها خودداری و از یکی از راه های زیر برای تخلیه اتاق اقدام نمایند:

الف): دانشجویان هر اتاق می توانند به یکی از دانشجویان همان اتاق وکالت دهند تا وسایل آن ها را جمع آوری و اتاق را تحویل متصدی نمایند.

ب): چنانچه هیچ یک از دانشجویان یک اتاق مایل به مراجعه حضوری نباشند می توانند به شرط موافقت همه دانشجویان اتاق، به یکی از دانشجویان سایر اتاق ها و یا یکی از دانشجویان اصفهانی مورد تایید وکالت دهند که وسایل آن ها را جمع آوری و اتاق را تحویل متصدی نمایند.

تبصره 3: فرم وکالت و مراحل ثبت تقاضا در سامانه گلستان موجود است و به وکالت هایی که خارج از این فرم و بدون ثبت در سامانه گلستان به اداره سراها واصل شود ترتیب اثر داده نمی شود.

5- مراحل ثبت درخواست و ارسال فرم وکالت برای جمع آوری و تفکیک و بسته بندی و خروج وسایل از خوابگاه ها و یا تحویل به اداره پست به شرح زیر است:

مراحل درخواست و ارسال فرم وکالت برای جمع آوری و تفکیک و بسته بندی و خروج وسایل از خوابگاه

روش دانلود فرم وکالت: مراجعه به صفحه اول سامانه گلستان انتخاب فرم وکالت، پرینت و تکمیل فرم تقاضای وکالت خروج وسایل از خوابگاه

روند بارگذاری فرم وکالت در سیستم گلستان: مراجعه به سامانه گلستان آموزش دانشجو مشخصات دانشجو مدارک ارسال و تایید مدارک پرونده دانشجو فرآیند انتخاب گزینه درخواست وکالت خروج وسایل از خوابگاه ثبت شماره دانشجویی جستجو ارسال فرم اسکن شده به فرمت jpg

6- در هر سرا محلی برای وسایل خواب دانشجویان پیش بینی شده است دانشجویان در صورت تمایل می توانند با مسوولیت شخصی وسایل خواب خود را به صورت محدود و با رعایت پروتکل های بهداشتی به این محل منتقل نمایند. بدیهی است صرفاً محل تامین نگهداری به عهده دانشگاه و مسوولیت بعدی به عهده دانشجویان می باشد.

7- دانشجویان توجه داشته باشند که ورود به سراها صرفا برای جمع آوری وسایل مجاز است و دانشگاه از ارائه هر گونه خدمات اسکان و تغذیه معذور است.

8- همراه داشتن کارت دانشجویی و کارت ملی و کلید اتاق لازم است.

9- همراه داشتن ملزومات بهداشتی از قبیل ماسک و دستکش الزامی است.

10- رعایت فاصله اجتماعی الزامی است و توصیه می شود دانشجویان از هرگونه تجمع و توقف حتی کوتاه مدت خودداری نمایند.

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های ذیل تماس بگیرید:

خواهران:  03137932942

برادران:  03137932917

واتساپ: 09336996230 (رئیس اداره امور سراها)

اداره امور سراهای دانشجویی دانشگاه اصفهان

1399/04/02