۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ شهريور

کارگاه یار مهربان

کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه اصفهان به مناسبت بزرگداشت روز ادبیات کودک و نوجوان برگزار نمود.

کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه اصفهان به مناسبت بزرگداشت روز ادبیات کودک و نوجوان نشستی با عنوان یار مهربان برگزار نمود.

به گزارش روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان تهران عبدالرضا علی پناه سرپرست اداره ضمن تبریک به مناسبت روز ملی ادبیات کودک و نوجوان گفت : 18تیر مقارن با روز درگذشت مهدی آذریزدی نویسنده و بازنویس خوب کشورمان به عنوان روز رسمی ادبیات کودک و نوجوان در کشور اعلام شده است. مرحوم مهدی آذریزدی، در 18 تیرماه سال 88 در سن 88 سالگی دار فانی را وداع گفت و در حسینیه خرمشاه یزد در نزدیکی محل زندگی‌اش به خاک سپرده شد. رهبر معظم انقلاب در خصوص ایشان در سفر خود در سال 1386 به استان یزد فرمود : من خودم را از جهت رسیدگی به فرزندانم، بخشی مدیون این مرد و کتاب این مرد میدانم . وی خالق آثاری همچون «قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب»، «قصه‌های تازه از کتاب‌های کهن»، «گربه ناقلا»، «گربه تنبل»، «مثنوی» (برای بچه ها)، « مجموعه قصه‌های ساده» و تصحیح «مثنوی» مولوی (برای بزرگسالان) می باشد. چند سالی می شود که از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی، بنابر پیشنهاد شورای فرهنگ عمومی،18تیر به عنوان روز ملی ادبیات کودک و نوجوان در کشور اعلام شده است. روز ملی ادبیات کودک و نوجوان فرصت مناسبی به منظور آشنا کردن کودکان با کتاب و کتاب خوانی است. متأسفانه ما در کشور از این فرصت‌ها و بهانه‌ها برای ترویج فرهنگ کتابخوانی در میان کودکان و نوجوانان بهره‌گیری چندانی نمی‌کنیم. انس کودکان با کتاب، تضمینی بر استحکام تربیت و فرهیختگی نسل آینده یک جامعه است .

جهت مشاهده کلیپ کارگاه یار مهربان کلیک نمایید.

1402/07/26