۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۷ ارديبهشت

نشست کنسرسیوم مراکز علمی- پژوهشی استان اصفهان در حوزه محیط زیست

نشست تخصصی کنسرسیوم مراکز علمی- پژوهشی استان اصفهان در حوزه محیط زیست در دانشگاه اصفهان برگزار شد.

به گزارش وب سایت خبری uinews نشست تخصصی در راستای تعامل نزدیک کمیته های مختلف کنسرسیوم مراکز علمی- پژوهشی استان اصفهان در حوزه محیط زیست شامل کمیته های مدیریت کیفیت آب و فاضلاب، مدیریت کیفیت هوا، مدیریت کیفیت خاک مواد زائد جامد، محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی، تغییر اقلیم، آمایش سرزمین و توسعه پایدار، انرژی و مدیریت منابع آب و احیای زاینده رود، روز یک شنبه 3/11/1400 در محل دانشگاه اصفهان با حضور اعضای کمیته ها از مراکز علمی و پژوهشی عضو کنسرسیوم و دکتر رسول رکنی زاده رئیس شورای عالی کنسرسیوم، دکتر آرش شاهین رئیس شورای اجرایی و سایر اعضا دبیرخانه تشکیل شد.

در این جلسه ضمن ارائه فعالیت های صورت گرفته دبیرخانه در طول یکسال گذشته، گزارش دبیران کمیته ها و نقطه نظرات اعضای کمیته ها در راستای هم افزایی کنسرسیوم نیز دریافت شد. همچنین فرم های نظرسنجی از تمامی اعضا حاضر دریافت و در برنامه های آتی دبیرخانه مد نظر قرارگرفت.

شایان ذکر است ، شورای عالی و اجرایی کنسرسیوم مراکز علمی پژوهشی استان اصفهان در حوزه محیط زیست ، با حضور معاونین پژوهش و فناوری و مدیران ارتباط با صنعت مراکز عضو (دانشگاه اصفهان، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، دانشگاه پیام نور استان اصفهان، دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان، دانشگاه کاشان، دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد، دانشگاه هنر و دانشگاه علوم پزشکی کاشان) نیز در روز سه شنبه 5/11/1400 از ساعت 14 تا 17 در محل دانشگاه اصفهان برگزارشد.

در این جلسه ضمن ارائه گزارش عملکرد کنسرسیوم، مسائل و چالش های زیست محیطی در استان مورد بررسی قرار گرفت. همچنین مقرر شد:دبیرخانه کنسرسیوم به مدت یکسال دیگر در دانشگاه اصفهان بماند، کمیته های انرژی و مدیریت منابع آب و احیای زاینده رود با مشارکت مراکز علمی و پژوهشی با محوریت محیط زیست در استان اصفهان تشکیل شود. کمیته انرژی با محوریت دانشگاه هنر و کمیته مدیریت منابع آب و احیای زاینده رود با محوریت دانشگاه صنعتی اصفهان تشکیل گردد، همچنین مقرر شد، برقراری ارتباط موثر با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ، ستاد آب ، خاک ، فرسایش و خشکسالی در دستور کار کنسرسیوم قرار گیرد.

1400/11/09