۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ ارديبهشت

برگزاری اولین دوره تخصصی با عنوان مدیریت تکنولوژی برای مدیران ارشد شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری در دانشگاه اصفهان

اولین دوره تخصصی با عنوان «مدیریت تکنولوژی» با تدریس دکتر رضا انصاری عضو محترم هیات علمی دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه اصفهان برای مدیران ارشد شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری در محل سالن جلسات معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، پیرو بازدید معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، مدیر و معاون ارتباط با صنعت و جامعه و تعدادی از اساتید دانشگاه أصفهان، از شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری در شهریورماه سال جاری، اولین دوره تخصصی با عنوان «مدیریت تکنولوژی» توسط دکتر رضا انصاری عضو محترم هیات علمی دانشکده علوم اداری و اقتصاد برای  مدیران ارشد این شرکت در محل ساختمان مرکزی طبقه سوم برگزار شد.

همچنین در راستای بازدید فوق و نیز دوره مذکور، 8 عنوان پروژه تحقیقاتی در حوزه های مختلف تعریف و همزمان با برگزاری دوره، مراحل عقد قراردادهای مربوط به این 8 عنوان نیز مورد بررسی قرار گرفت و  اماده امضا طرفین شد.

گفتنی است اولین دوره تخصصی با عنوان مدیریت تکنولوژی صبح روز چهارشنبه 26 مهر 1402 با حضور مدیران ارشد شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری در دانشگاه اصفهان برگزار شد.

1402/07/27