اقدامات نهاد رهبری در ۱۴۰۳ و برنامه های ۱۴۰۴/ مهدیه دانشگاه اصفهان، علم و معنویت را در فضایی صمیمی و دلنشین پیوند خواهد زدمسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اصفهان گفت: مهدیه دانشگاه اصفهان با هدف ایجاد فضای فرهنگی پویا و در راستای بهرهمندی دانشگاهیان از محیطی دلپذیر، به زودی به قطب فرهنگی این دانشگاه تبدیل خواهد شد. موقعیت مناسب این مرکز در مجاورت اماکن پرتردد دانشگاه و برگزاری برنامههای متنوع از جمله محفلهای شبانه، فضایی صمیمی برای دانشجویان، اساتید و کارکنان و خانواده آنها ایجاد خواهد کرد.
تاریخ :1404/01/21
حضور مسئولین قرارگاه محرومیت زدایی و جهادی نیروی زمینی ارتش و مدیر طرح پروژه خوابگاه خواهران در دانشگاه اصفهان ودیدار با رئیس دانشگاهجمعی از مسئولین قرارگاه محرومیت زدایی و جهادی نیروی زمینی ارتش با دکتر رسول رکنی زاده رئیس دانشگاه اصفهان دیدار و گفتگو کردند.
تاریخ :1404/01/20
دیدار علمی-فرهنگی در اصفهان؛ دانشگاه اصفهان میزبان پروفسور آندریف از سنپترزبورگ روسیهدانشگاه اصفهان روز یکشنبه ۱۷ فروردینماه ۱۴۰۴، میزبان پروفسور الکسی آندریف، مدیر بخش مطالعات ایران از دانشگاه دولتی سنپترزبورگ روسیه (SPBU) بود. این دیدار با هدف گسترش همکاریهای علمی، فرهنگی و آموزشی میان دو دانشگاه، در موزه و مرکز اسناد دانشگاه اصفهان برگزار شد.
تاریخ :1404/01/19
دیدار نوروزی هیأت رئیسه و کارکنان دانشگاه اصفهان هیات رئیسه دانشگاه اصفهان با برگزاری مراسمی عمومی در محل موزه و مرکز اسناد دانشگاه، با اعضای هیات علمی و کارمندان دانشگاه دیدارنمودند.
تاریخ :1404/01/19
پایگاه خبری دانشگاه اصفهان
اطلاعیه ها
آرشیو اطلاعیه ها
18 فروردین
سومین کنفرانس بین المللی توسعه کسب و کار
تاریخ : 1404/01/18
29 دی
مراحل ثبت نام و مصاحبه دوره توانمند سازی 100 ساعته بسندگی انگلیسی دانشجویان دکتری
تاریخ : 1403/10/29
1 دی
اعلام فراخوان جایزه البرز نخبگانی ۱۴۰۴
تاریخ : 1403/10/01
1 دی
همایش ثروت آفرینی از دانش با مدل آزمایشگاه نوآوری BCS
دانشگاه اصفهان که به لحاظ قدمت و رشتههای تحصیلی بزرگترین دانشگاه در منطقه مرکز کشور میباشد، دانشگاهی دولتی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که پایههای نخستین آن از ۳۰ آذر سال ۱۳۲۵ شمسی با ایجاد آموزشگاه عالی بهداری اصفهان گذاشته شد. این آموزشگاه با تعدادی دانشیار در یک کلاس از دبیرستان سعدی که در آن زمان دارای آزمایشگاه نسبتاً مجهزی بود آغاز شد و آزمایشگاه آن و سالنی برای تشریح در اختیار آموزشگاه قرار گرفت و در ۱۶ بهمن همان سال دکتر حکمی به عنوان اولین رئیس آموزشگاه انتخاب شد.
چهار سال پس از آن یعنی در سال ۱۳۲۹ شمسی دانشکده پزشکی اصفهان در جوار آموزشگاه عالی بهداری کار خود را شروع کرد و با داشتن دوره شش ساله تحصیلی و اجازه صدور دیپلم دکتری در پزشکی به دانشجویان پس از نوشتن پایاننامه به فعالیتهای آموزشی ادامه داد و بدین ترتیب آموزشگاه عالی بهداری به تدریج تعطیل شد و دانشیاران آن به دانشکده پزشکی منتقل شدند.
در سال تحصیلی ۱۳۳۵ دانشکده داروسازی تشکیل شد و به دانشکده پزشکی ملحق گشت و کلاسها و آزمایشگاههای آن دانشکده که ساختمانهای مربوط به آن بطور پراکنده در شهر اجاره شده بود، مورد استفاده قرار گرفت و در سال ۱۳۳۷ بهصورت واحدی مستقل درآمد.بیشتر...
انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان به عنوان پژوهشگر برگزیده کشور
تاریخ : 1403/10/18
۲۳ عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان به عنو ان پژوهشگران پر استناد در حوزه های علوم انسانی، اجتماعی، هنر و معماری برگزیده شدند مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) گزارش پژوهشگران پراستناد در حوزههای علوم انسانی، اجتماعی، هنر و معماری منتشر کرد.
تاریخ : 1403/10/18
دکتر حسن سبزیان عضو هیات علمی نمونه کشوری دانشگاه اصفهان دکتر حسن سبزیان، عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان در سی و یکمین آئین نکوداشت اعضای هیات علمی نمونه کشوری، به عنوان استاد نمونه کشوری معرفی و تجلیل شد.
تاریخ : 1403/10/02
دکتر زهره حجتی عضو هیات علمی نمونه کشوری دانشگاه اصفهان دکتر زهره حجتی، عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان در سی و یکمین آئین نکوداشت اعضای هیات علمی نمونه کشوری، به عنوان استاد نمونه کشوری معرفی و تجلیل شد.
تاریخ : 1403/10/02
دکتر علی ربانی عضو هیات علمی نمونه کشوری دانشگاه اصفهان دکتر علی ربانی، عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان در سی و یکمین آئین نکوداشت اعضای هیات علمی نمونه کشوری، به عنوان استاد نمونه کشوری معرفی و تجلیل شد.
تاریخ : 1403/10/02
زندگی در دانشگاه
سراهای دانشجویی
مجموعه هتل ها و رستوران های دانشگاه
مرکز بهداشت و درمان
کتابخانه ها
مراکز ورزشی
مرکز مشاوره
تقویم آموزشی
13 بهمن
انتخاب واحد اصلی نیمسال اول تحصیلی 1403-1404 دانشگاه اصفهان اطلاعات بیشتر
برقراری و تقویت ارتباطات علمی بین
دانشگاه اصفهان و دانشگاهها و موسسات معتبر آموزشی و تحقیقاتی
کشورهای مختلف به عنوان یکی از ارکان پیشرفت و توسعه دانشگاه تلقی شده و با جدیت در دانشگاه دنبال می
شود.